CRKVENO VENČANJE MILICE KEMEZ I BORE SANTANE: Ona kao BOGINJA U BELOM, a tek njega da vidite, PRAVI DASA
Foto: Privatna arhiva

predivno

CRKVENO VENČANJE MILICE KEMEZ I BORE SANTANE: Ona kao BOGINJA U BELOM, a tek njega da vidite, PRAVI DASA

Ispoštvovani su i stari običaji

Objavljeno:

Milica Kemez i Bora Santana zavetovali su se danas na večnu ljubav i pred Bogom, u crkvi Svetog Stefana Dečanskog, u Borinom rodnom Železniku.

Veseli mladenci sklopili su građanski brak u utorak, nakon čega su upriličili gala svadbenu feštu, a danas, kada SPC praznuje Svetog Vasilija Ostroškog, sudbonosno "da" izgovorili su i u pravoslavnom hramu.

Kumovi su ispoštovali stari običaj, te su ih prilikom izlaska iz crkve opasipali novčićima, a sjajno raspoložene mladence, koji nisu skidali osmeh s lica, dočekala je muzika, dok su slavlje s najdražima nastavili dalje na svečanom ručku.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Privatna arhiva

Mlada je imala bogatu venčanicu sa dugačkim velom i raznim sjajnim cvetovima, dok je Bora takođe obukao belo odelo.

00:12

Ovako su Milica Kemez i Bora Santana izgledali na crkvenom venčanju

Podsetimo, rijaliti zvezdama su zasmetale spekulacije da su od gostiju tražili da im u kovertu stave minimalno 500 evra, te su se tada nakon svadbe oglasili i sabrali utiske za Kurir:

- Želim, a i primoran sam da stavim tačku na priče koje su se pojavile u medijima da sam svadbu napravio na kompenzaciju. Kompletno veselje sam uredno platio: od restorana, vile u kojoj smo sklopili građanski brak, keterniga, kamermana, venčanice, mog odela, sva sam pošteno platio. Muzika jeste moj život, a kolege sa estrade su došle iz srca i ispoštovali suprugu i mene. Nisam mogao ni da pretpostavim koliko su mi veliki prijatelji. Takođe moja familija, prijatelji, ma svi dobri ljudi koji su bili. Zahvaljujem se Slađi Alegro, Jani Todorović, Bađiju, Zorani Mićanović, Borku Radivojeviću, Milici Jokić, Sandri Rešić, Caciju, Ljubi Aličiću, Jovani Tipšin, Slobi Radanoviću, Zlati Petrović, Sari Reljić, Milanu Petković, takođe i mom velikom prijatelju Zvonku Grujiću - ispričao je Bora Kurir.

Bonus video:

03:56

Bora Santana krunisao Borka Radivojevića na svojoj svadbi

(Espreso/Kurir/Maša Komatina/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.